Betaalwater in Frankrijk met huisje, ruim 30 wateren met of zonder accommodatie, ook aan openbaar water

Aas is binnen de karpervisserij het meest besproken en beschreven onderwerp. Wij zullen hier een paar tips geven waar u mogelijk uw voordeel mee kunt doen.

Ons advies is om altijd 2 soorten boilies mee te nemen, 1 boilie op basis van vismeel en een zoete boilie (al dan niet verrijkt met birdfood).

Per jaar, seizoen, jaargetijde, maand of zelfs week kan het op een water schelen en resultaten uit het verleden zijn geen garanties voor de toekomst.

Lees goed door wat is toegestaan op een water bij de regels van het water en pas hier je voer op aan.

Het kan lonend zijn om verschillende maten en vormen boilies te gebruiken maar realiseer je dat tegenwoordig haast iedereen dit doet en dat de succesfactor hiervan mogelijk alweer achter ons ligt.

Verwarring zaaien kan lonend zijn, dus waarom niet 2 of 3 verschillende soorten boilies door elkaar te voeren om dressuur te doorbreken. Wil je met een aardbei boilie gaan vissen, neem eens van 2 merken de aardbei boilie mee. Zoet en vismeel boilie door elkaar voeren kan ook dressuur doorbrekend zijn. Als je dit vervolgens nog kan en mag aanvullen met grondvoer en partikels is de kans nog groter dat je wat “lostrekt”.

Kortom denk out off the box op een zwaar bevist betaalwater, het voorbeeld van de 2 aardbei boilies kan je nog verder doorvoeren, mix de 2 smaken door elkaar, gooi over de ene emmer een scheut zalmolie en over de andere emmer een flinke scheut met bijvoorbeeld oestersaus…..

Wil je meer tips dan staat hier een link naar een goed artikel over voeren op een betaalwater (http://www.karper-krant.nl/beginnershoek/voeren-deel-4)

Wil je tips over hoeveelheid voer, soorten en/of merken vraag ons er gerust naar!

Het bericht Aas verscheen eerst op Fransekarpers.nl.Source: Franse karper

Aas
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: