PR snoek Robbert van der sluis
PR snoek Robbert van der sluis

 

De PR snoek van Robbert

10-11-2017 Na 1,5 uur wou ik me hengel verleggen, met het bovenhalen was me makreel in zicht en met nog zo’n ca 30 cm onder water zag ik een snoek wijd breedt zijn bek open gaan en pakte de makreel vol. Deze dame lag waarschijnlijk al even op de loer van het doodaas. Dit nog nooit meegemaakt dat bij het ophalen en vooral in deze wat koudere periode dat als nog de snoek het doodaas achtervolgt en als nog vol er op klapt, ik zag gelijk dat mijn PR snoek van 102 cm verbroken zou worden. En met 113 cm van deze snoek is de lat naar een grotere weer wat hoger gelegd.

Robbert heeft met deze foto en verhaal de prijs gewonnen omdat hij lid is van de club, hij wint een shoptegoed van €150

In een gesprek met hem gaf hij aan dat hij graag een waterwolf camera wilde die bij de grote jongens rond die prijs ligt.

waterwolf canera

 

Wij zijn op zoek gegaan bij onze partners daar blijkt dat voor deze lokale hengelsport ondernemers de inkoopprijs  bijna net zo hoog ligt als de verkoopprijs van grote hengelsport ondernemingen.

Wij vinden dit een zeer zorgelijke ontwikkeling aangezien wij de lokale hengelsport ondernemingen steunen. Dat is ook de reden waarom wij vaak reclame maken voor deze ondernemingen om iedereen de weg ernaar toe te wijzen.

Gelukkig was Hengelsport Friesland bereid om tegen een kleine winstmarge ons deze camera te leveren .

==> bekijk de shop <===

We moeten zorgen met z’n allen dat de lokale hengelsport kan blijven bestaan en protesteren tegen deze ongelijkheid deze ondernemingen zijn belangrijk voor iedereen !

Schrijf je mening bij dit bericht heb je nog geen account op onze site ? Log eenvoudig in met je Facebook account ==> LOGIN

Wat vind jij ? geef je mening hieronder !

Het bericht PR Snoek 113 cm Robbert v/d Sluis verscheen eerst op Catch and Release.Source: Catch and Release

PR Snoek 113 cm Robbert v/d Sluis
Getagd op:
%d bloggers liken dit: