Op zaterdagochtend 14 april (van 8:30 uur tot 12:30 uur) zijn we wederom te gast op de visvijvers van Toms Creek in Lelystad. Net als vorig jaar hadden we 2 vijvers afgehuurd, de forelvijver 4 en de avonturenvijver 3. Er bleek echter een vijver-ombouw op stapel te staan waardoor de plannen enigszins gewijzigd zijn.

We hebben nu voormalig forelvijver 4 tot onze beschikking maar daar zit vanaf 1 april een geheel ander bestand in. Deze vijver is, gescheiden door een net, verdeeld in een roofvisvijver waar ‘catch & release’ geldt en waar gevist kan worden met de vlieg en kunstaas met enkele haak zoals lepeltjes en shadjes. Er komt baars, snoekbaars, zalmforel/regenboogforel, beekridder, beekforel en Europese meerval in te zwemmen.

Het andere deel van deze vijver wordt een avonturenvijver met meerval, steur en karper. Boven het net komt een ponton te drijven waar ook vanaf gevist mag worden, het idee is om deze voor de liefhebbers van de vliegenhengel te reserveren maar we moeten als het zover is even kijken hoe dat er uiteindelijk uit komt te zien. Er is plaats voor 25 personen op de avonturenvijver en voor 15 man op het ‘catch & release’ deel.

Natuurlijk komen we ook de forelvissers graag tegemoet, helaas bestaat forelvijver 4 dus niet meer en hebben we nu forelvijver 3 tot onze beschikking. Deze is een stukje kleiner, we hebben daarom maar maximaal 15 plaatsen beschikbaar en er worden 45 zalmforellen uitgezet.

Deelname is uitsluitend voor leden van onze vereniging en aanmelden kan vanaf heden via dit mailadres: info@hsvog.nl. Wacht niet te lang met aanmelden want VOL is echt VOL!

Meldt bij het aanmelden even uw VISpasnummer en vooral ook op welke vijver u wilt gaan vissen, wij zien uw aanmelding graag tegemoet.

The post 14 april: forel /roofvis/steur of meerval vissen op Toms Creek appeared first on HSVOG Almere.Source: HSVOG

14 april: forel /roofvis/steur of meerval vissen op Toms Creek
Getagd op:
%d bloggers liken dit: