Ik val misschien in herhaling maar anno 2018 is echt allerlei tackle te customizen. Van molens tot fluitketels en van boilienaalden tot voerboten. Juist over voerboten wil ik het vandaag hebben en wel over een van de meest opmerkelijke modellen die momenteel te koop is. Op de markt is het customizen van je voerboot al even niet bijzonder meer. De romp van een Navigator voerboot kan je bijvoorbeeld laten voorzien van een H20 foliedip, de ledverlichting kan aangepast worden aan je wensen en dan zijn er nog tal van inbouwopties als GPS en dieptemeters. Niet veel anders is dat bijvoorbeeld ook met de Pearl voerboten. Toch is er één voerboot die nog veelzijdiger uitgerust kan worden en dat is de RT4 van CarpLounge TackleSource: Carpfeeling

Pimp je CarpLounge RT4!
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: