Op de ALV van 5 april 2018 hebben de aanwezige leden unaniem ingestemd met een naamswijziging voor onze vereniging. ‘HSV Ons Genoegen-Almere’ zal medio 2018 geleidelijk worden omgetoverd naar “HSV Almere”. Minder oubollig, uniek (er zijn er velen die ‘Ons Genoegen’ heten) maar vooral ook meer binding met onze gemeente. Daarnaast willen we ook nadenken over een nieuw logo, er is door de leden gesuggereerd om hier een prijsvraag aan te verbinden en dat vindt het bestuur een uitstekend idee.

Wie ontwerpt ons nieuwe logo?
Vind jij het een uitdaging om mee te dingen naar een mooie prijs van 100 euro aan waardebonnen van Raven Fishing? Laat je creativiteit zijn gang gaan en bedenk een logo waar onze vereniging weer jaren mee vooruit kan. Trefwoorden zijn: anders, gestileerd, eenvoud, opvallend, herkenbaar.

Je kunt jouw inzendingen opsturen naar info@hsvog.nl t/m zondag 20 mei, daarna zal de op de ALV gekozen jury een keuze maken en deze aan het bestuur voorleggen. Wij zijn erg benieuwd naar wat er komen gaat, doe je best en denk met de vereniging mee!

The post Nieuwe naam, nieuw logo. Wie helpt? appeared first on HSVOG Almere.Source: HSVOG

Nieuwe naam, nieuw logo. Wie helpt?
Getagd op:
%d bloggers liken dit: