Op woensdag 20 maart mag u (mits u de Nederlandse nationaliteit heeft en 18 jaar of ouder bent) weer naar de stembus. U mag dan stemmen voor de Provinciale Staten (en daarmee indirect voor de 1e kamer) en voor het “Algemeen Bestuur” van het Waterschap Zuiderzeeland. Voor de Provinciale Staten weet u als sportvisser waarschijnlijk zelf wel op welke partij u wel of juist niet moet stemmen, voor het “Algemeen Bestuur” van het Waterschap ligt dat toch iets anders.

Voor sportvissers is het, zeker in deze tijden, uitermate belangrijk dat in het “Algemeen Bestuur” van het Waterschap minimaal 1 zetel beschikbaar komt voor iemand die zich daadwerkelijk hard kan maken voor alle facetten van de sportvisserij. De voorkeur van het bestuur gaat daarom uit naar Jan Spel van “Water, Wonen en Natuur” (plek 7).

Jan Spel is teamleider en operationeel specialist bij de politie. Hij heeft een brede maatschappelijke interesse en vindt met name duurzaamheid, veiligheid en preventie erg belangrijk. Hij is actief bij de sportvisserijorganisatie, heeft daardoor een zeer uitgebreid netwerk en kent de natuur in Flevoland goed. Hij heeft bestuurlijke ervaring opgedaan in het bestuur van de Nederlandse Politie Bond. Hij zoekt samenwerking tussen verschillende overheden en belangenorganisaties en onderkent het belang van de nieuwe omgevingswet.

Voor de sportvisser is het uitermate belangrijk dat hij affiniteit heeft met de hengelsport en er vanuit de Algemene Vergadering op kan toezien dat de belangen van de sportvisser behartigd worden. En dat is, zeker in deze ‘groene tijden’, uitermate belangrijk.

 

The post Verkiezingen Algemeen Bestuur Waterschap appeared first on HSV Almere.Source: HSVOG

Verkiezingen Algemeen Bestuur Waterschap
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: