De Bloody Chicken boilie viel ook bij de karpers direct vanaf het begin in de smaak.

In 2009 lanceerde Zebco Europe de Bloody Chicken boilie op de markt onder het kort daarvoor gecreëerde ‘Radical’ karpermerk. Daarbij viel niet alleen de opvallende verpakking in het oog van de karpervissende consumenten, de boilie viel ook bij de karpers direct vanaf het begin in de smaak.

Tien jaars later kijkt ontwikkelaar Benjamin Gründer, die nog steeds nauw verbonden is aan de firma, met trots terug op de ontwikkeling die het cult-aas doorgemaakt heeft.

Tien jaar later kijkt ontwikkelaar Benjamin Gründer, die nog steeds nauw verbonden is aan de firma, met trots terug op de ontwikkeling die het cult-aas doorgemaakt heeft.

Wanneer je bedenkt hoeveel ontwikkelaars van karperaas er actief zijn en de vele honderden variëteiten aan boilies die vechten om de gunst van de karpervissers, dan is het feit dat deze boilies nog steeds succesvol zijn op de markt het ultieme bewijs van de kwaliteit ervan.

De Bloody Chicken boilie is vervaardigd met perfect samenwerkende attractors die snel vrijgegeven worden in het water. Hoge kwaliteit vlees- en bloedmeel vormen de basis van de boilie. Deze bevorderen het verteringsproces en stimuleren zo het opnemen van voedsel, waarmee de karper de vetreserves op kan bouwen. Naast de ronde boilies is Bloody Chicken ook al enkele jaren beschikbaar in afwijkende vormen.

Sinds het begin wordt de boilie geleverd in hersluitbare zip-lock zakken.

Sinds het begin wordt de boilie geleverd in hersluitbare zip-lock zakken.

Bijpassende pop-ups, neonpoeders, sprays en dips zijn eveneens verkrijgbaar. Voorvoeren is niet per se noodzakelijk met deze boilies. De Bloody Chicken begint direct te werken in het water, ze trekt snel de aandacht van de karper. Sportvissers die te maken hebben met grote hoeveelheden witvis en kleine karpers op hun water, kunnen de boilies in de open lucht late drogen, zodat ze harder worden alvorens ingezet te worden.

In de loop der jaren heeft de Bloody Chicken boilie talloze vrienden gemaakt, deze hebben op significante wijze bijgedragen aan het succesverhaal van dit aas. Zebco Europe wil ze graag bedanken voor het vertrouwen dat ze in dit aas gesteld hebben. Op naar de volgende tien jaar!

Informatie: naast de Bloody Chicken zijn er op dit moment nog negen andere boiliecreaties te vinden in de Radical-range. Website: www.radical-carp.com.

 

Bekijk ook:
https://karper-magazine.nl/radical-lanceert-met-red-monster-gecombineerde-boilie/
https://karper-magazine.nl/bait-test-radical-carp-highway-to-smell/
https://karper-magazine.nl/tackle-test-nieuwe-radical-carp-ranges/

Het bericht Tien jaar Bloody Chicken boilie – een succesverhaal! verscheen eerst op Karper Magazine.Source: Karper magazine

Tien jaar Bloody Chicken boilie – een succesverhaal!
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: