De vaste lezer(s) van deze site weten vast wel dat deze site onderhouden wordt door de eigenaar van www.fransekarpers.nl

Vandaar dat deze site zo nu en dan iets plaats over fransekarpers, daar doen we helemaal niet geheimzinnig over.

Vandaag dus een stukje over de hengelsport & botenbeurs. Fransekarpers gaat daar aanwezig zijn en gaat 2 gratis visreizen weggeven aan diegene die een visvakantie boekt op de beurs. Als dat nu geen reden is om nu alvast te u kaarten te kopen voor de beurs met 25% korting en al het moois eens te bekijken op de beurs.

Nadat u dat allemaal eens bekeken heeft, kom dan eens gezellig langs op onze stand. We kunnen u helpen met het adviseren van een visvakantie. We hebben vele mogelijkheden aan de rivier de Lot (roofvis, brasem, hele grote kopvoorns, barbelen, karper en meervallen tot over de twee meter). We kunnen u het e.e.a. vertellen over het benodigde materiaal (lijnkeuze, loodgewichten) maar ook over de omgeving. De lekkerste restaurants, de leukste markten en niet te vergeten de streekwijnen. Natuurlijk ga ik u dat niet allemaal vertellen maar de eigenaren van de locaties aan de rivier zijn ook van de partij. We kunnen u hier vakanties aanbieden voor het hele gezin, zo zijn er locaties met een zwembad, heerlijke terrassen en de nodige luxe die een (vis)vakantie hier de moeite waard maken.

Vist u liever op een meer(tje), ook hier kunnen wij u aan helpen, we hebben de nodige opties al dan niet met accommodatie van een stacaravan tot een geheel ingerichte woning. Kortom als er een moment is om u te (laten) informeren over de bestemmingen dan is het wel op deze beurs.

Fransekarpers hoopt u te zien op de beurs al is het alleen maar om even gedag te zeggen zodat u in ieder geval weet wie er achter deze website zit.

 

 

 

 Source: De karper krant

Fransekarpers op hegensport & botenbeurs
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: