Op zaterdag 26 oktober is er een groots hengelsport jeugdevenement in Batavia-Haven, de “Batavia-haven Jeugdvisdag”. Jongeren tot en met 16 jaar strijden dan om geweldige prijzen en de opbrengst van dit festijn komt volledig ten goede aan Zeekadetkorps Lelystad, dat sinds kort beschikt over een eigen schip. Er worden supergave visdemonstraties verzorgt door Stefan Hooiman (Nederlands kampioen dobbervissen en wereldkampioen teamvissen) en Dirk Ekkelenkamp (werelkampioen feedervissen). Het is een particulier initiatief wat al meerdere jaren een succes is en wat wij graag even wat extra aandacht geven.

Elk kind ontvangt bovendien van de sponsoren Mitchell en Raven – Fishing & Outdoor een goodiebag met daarbij een vaste hengel en een compleet tuigje om direct te kunnen gebruiken in de haven. Daarnaast is er voor elke deelnemer gratis een kilo lokvoer beschikbaar om de aanwezige voorn aan te trekken.

Nog geen ticket geboekt? Dat kan heel simpel via deze link: http://tickets.games/jeugdvisdag

Oók jij bent van harte welkom op zaterdag 26 oktober in de Batavia Haven Lelystad!!!

En er is meer: tegelijkertijd vind er bij Raven Fishing & Outdoor op Palazzo in Lelystad een grote roofvisdag plaats welke naadloos aansluit bij de Bataviahaven Jeugdvisdag. Op deze roofvisdag zijn veel demo’s, visgidsen en grote namen uit de hengelsport aanwezig. Toegang uiteraard gratis en vrijblijvend!

The post Grootste jeugdvisdag in Batavia Haven (Lelystad) appeared first on HSV Almere.Source: HSVOG

Grootste jeugdvisdag in Batavia Haven (Lelystad)
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: