Nog drie weken en dan is het eindelijk zo ver. De Hengel Expo in Kortrijk.

Nog drie weken en dan is het eindelijk zo ver. Twee jaar heb je er op moeten wachten. Maar de Hengel Expo in Kortrijk is op komst.

Samen met Sportvisserij Vlaanderen heeft de organisatie weer voor een top-editie gezorgd. Een tipje van de sluier? Een modeshow, Speakers Corner met bekende sportvissers, een fototentoonstelling, wateractiviteiten, een boekvoorstelling en nog veel meer. Maar vooral meer dan 70 exposanten om jullie hengelplezier in te lossen. En… kinderen tot twaalf jaar mogen gratis binnen!

Koop vandaag nog je ticket en geniet van het online voorkeurstarief.

Je ticket voor de Hengel Expo nog niet gekocht? Doe het snel hier.

Tal van activiteiten te vinden voor jong en minder jong op de stand van Sportvisserij Vlaanderen.

Tal van activiteiten te vinden voor jong en minder jong op de stand van Sportvisserij Vlaanderen.

Iris Vermeersh komt op beide dagen spreken over haar ervaring als vrouw in een mannensport, en ook over de verschillende WK's waar ze gevist heeft (Spanje, Polen, Hongarije, Zuid-Afrika).

Iris Vermeersh komt op beide dagen spreken over haar ervaring als vrouw in een mannensport, en ook over de verschillende WK’s waar ze gevist heeft (Spanje, Polen, Hongarije, Zuid-Afrika).

Steve Salomez, de wedstrijdvisser, zal het hebben over enkelvoudige voeding.

Steve Salomez, de wedstrijdvisser, zal het hebben over enkelvoudige voeding.

Boekpresentatie : Bloed, Zweet en Granen' van Alijn Danau. De passie spat van elke pagina. Meer dan 440 bladzijden leesplezier, honderden foto's en volop tips tussen de regels!

Boekpresentatie : Bloed, Zweet en Granen’ van Alijn Danau. De passie spat van elke pagina. Meer dan 440 bladzijden leesplezier, honderden foto’s en volop tips tussen de regels!

Jens Bursell is naast een autoriteit binnen het roofvissen op monstersnoek ook bioloog, journalist en redacteur. Kom naar deze topspreker luisteren. Een niet te missen moment.

Jens Bursell is naast een autoriteit binnen het roofvissen op monstersnoek ook bioloog, journalist en redacteur. Kom naar deze top spreker luisteren. Een niet te missen moment.

 

Check ook de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

PRAKTISCHE INFO

Zaterdag 9 en zondag 10 november 2019, Kortrijk Xpo, Hall 4 & 5 – toegang Xpo Zuid en Xpo Noord, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, België. Openingstijden Hengel Expo: zaterdag 9 november: 09:00 – 18:00 uur, zondag 10 november: 09:00 – 17:00 uur.
Kaartjes online: volwassenen: € 8, kinderen tot twaalf jaar: gratis. Per aankoop gelden administratiekosten van € 0,75. Aan de deur: volwassenen: € 10, kinderen tot twaalf jaar: gratis.
Website: www.hengelexpo.be.

 

Bekijk ook:
https://karper-magazine.nl/tiende-editie-van-de-hengel-expo-kortrijk-druk-bezocht/
https://karper-magazine.nl/hengelsport-en-botenbeurs-het-paradijs-voor-de-witvisser/
https://karper-magazine.nl/het-programma-en-super-deal-van-de-hengelsport-en-botenbeurs-2019/

Het bericht Nog drie weken… verscheen eerst op Karper Magazine.Source: Karper magazine

Nog drie weken…
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: