Laatste kans! Boek nu jouw ticket met € 5,- korting voor de Hengelsport- en Botenbeurs

Met nog maar een paar weken te gaan is de organisatie druk bezig om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. De beurs is volledig volgeboekt, alle exposanten (klik hier voor de deelnemerslijst) zijn bekend en het programma is compleet (klik hier voor het volledige programma). Boek nu jouw ticket!

Deze 18e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs is luxer, unieker met het meest uitgebreide programma ooit. Dit mag je niet missen. Omdat wij deze grootste hengelsportbeurs van Europa graag met jou willen delen, hebben een unieke actie waarmee je jouw ticket kunt boeken met € 5,- korting. Tevens kunnen kinderen tot en met 13 jaar de beurs gratis bezoeken onder begeleiding van een volwassene. De eerste 250 kids tot en met 16 jaar die de beurs bezoeken krijgen een gratis Albatros hengel en 1 kg Berlok voer.

Wat je zeker niet mag missen zijn de demonstraties met bellyboten en Hobie kajaks.

Beleving

De jaarbeurs is drie dagen lang omgetoverd tot een walhalla voor de hengelsportliefhebber. Laat je verrassen door de meest prachtige stands, de nieuwste producten en kom kijken bij één van de grootwaterbassins. Laat je inspireren door lezingen van o.a. Michiel Pilaar, Jan van de Bovenkamp en Sean Wit, bekijk een demonstratie bij de forellen waterbak met levende vis of kom naar ons vernieuwde Social Media Plein voor een meet&greet en maak een foto bij onze allereerste selfiewall. Wat je zeker niet mag missen zijn de demonstraties met bellyboten en Hobie kajaks. Het is zelfs mogelijk om een bellyboot of Hobie kajak uit te proberen.

Het is zelfs mogelijk om een bellyboot of Hobie kajak uit te proberen.

Kortom, de Hengelsport- en Botenbeurs van 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht is een must voor elke hengelsportliefhebber. Bestel nu je ticket met EARLY BIRD korting en volg ons intussen op Facebook en Instagram voor de leukste winacties.

Met de NS naar de beurs

Wil jij graag met de trein naar de Hengelsport- en Botenbeurs? Bestel dan een combinatie ticket (entree + retour treinticket) voor € 25,- via spoordeelwinkel.nl.
Wil jij graag met de trein naar de Hengelsport- en Botenbeurs? Bestel dan een combinatie ticket (entree + retour treinticket) voor € 25,- via spoordeelwinkel.nl.

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:

Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 29 november t/m 1 december 2019
Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Groot aanbod nationale en internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Diverse nationale en internationale exposanten
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
• Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl
• Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare @Carpsquare
• Instagram: @hengelsportbeurs
Bestel hier jouw ticket

Bekijk de YouTube video:

 

Bekijk ook:
https://karper-magazine.nl/hengelsport-en-botenbeurs-2019-de-beurs-voor-alle-sportvissers/
https://karper-magazine.nl/hengelsport-en-botenbeurs-het-paradijs-voor-de-witvisser/
https://karper-magazine.nl/het-programma-en-super-deal-van-de-hengelsport-en-botenbeurs-2019/

Het bericht Laatste kans! Boek nu jouw ticket met € 5,- korting voor de Hengelsport- en Botenbeurs verscheen eerst op Karper Magazine.Source: Karper magazine

Laatste kans! Boek nu jouw ticket met € 5,- korting voor de Hengelsport- en Botenbeurs
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: