Wegens succes is onze Early Bird Deal verlengd. Je hebt nog t/m dinsdag 12 november de kans om je tickets voor de Hengelsport- en Botenbeurs te kopen voor € 9,95,- exclusief € 1,- servicekosten. Bestel hier je ticket.

Wegens succes is onze Early Bird Deal verlengd.

De Hengelsport- en Botenbeurs, die van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt, is de belangrijkste beurs voor de fanatieke roofvisser, karpervisser en zeevisser. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van boten, buitenboordmotoren, hengels, werpmolens, werpreels, lijnen, kunstaas en accessoires zijn hier te zien. Hieronder lichten we alvast een klein tipje van de sluier op van wat er op de beurs aan nieuwe producten te zien zal zijn.

Extra vangkracht

Prorex, het roofvisprogramma van Daiwa, kent naast nieuwe introducties in hengels ook weer nieuwe kunstaasjes.

Prorex, het roofvisprogramma van Daiwa, kent naast nieuwe introducties in hengels ook weer nieuwe kunstaasjes. Het enorme succes van creature baits de laatste jaren kan niet ontkend worden. Zo introduceerde Daiwa afgelopen jaar nog de Prorex Bith Craw soft bait creatures welke inwendig verzwaard waren met tungsten poeder. Hierdoor bleef het aas zacht en was een extern gewicht niet meer nodig. Dit jaar in introduceert Daiwa de Prorex Craw in twee maten. 9,5 en 12,5 cm en in zes succesvolle kleuren. Deze creatures blinken uit door hun soepelheid. De Craws worden geleverd in hersluitbare zakjes waaraan garnalenmeel is toegevoegd. Een waardevol stukje kunstaas met extra vangkracht. Website: www.daiwa.de.

Snoekstreamers

Predox, het roofvismerk van groothandel Albatros Hengelsport, brengt een aantal nieuwe producten mee naar de beurs, waaronder de nieuwe Comet Flies, de Predox Dropshot kits en de Predox Noisy Billys.

Predox, het roofvismerk van groothandel Albatros Hengelsport, brengt een aantal nieuwe producten mee naar de beurs, waaronder de nieuwe Comet Flies, de Predox Dropshot kits en de Predox Noisy Billys. Albatros Hengelsport zal verder aanwezig zijn met het volledige Keitech assortiment en de nieuwe exclusieve kleuren. Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Website: www.predox.eu.

Weebass ook in 2019 van de partij!

De betere roofvisser kent ons al, maar mocht dit niet het geval zijn dan is een bezoek aan de stand van Weebass en het Predator Team ‘de Weebasstards’ zeker de moeite waard!
De betere roofvisser kent ons al, maar mocht dit niet het geval zijn dan is een bezoek aan de stand van Weebass en het Predator Team ‘de Weebasstards’ zeker de moeite waard! We zijn er weer, dit keer groter, actiever en met een demotank. Een scala aan vangend aas maar ook met beursaanbiedingen waar je zeker warm voor loopt. De topper voor 2019/2020 is met zekerheid de Weebass range aan softbaits. Zowel op zoet als ook op zout toppers die al vele vissen hebben doen toegrijpen. Er zijn verder volop werpmolens, werpreels, hengels en soorten hard en softbaits verkrijgbaar. We zien je graag bij Weebass BNLX. Website: www.evezet.nl.

Waar traditie innovatie ontmoet

TwinLures Zwitserland produceert levensechte, unieke hardbaits op basis van natuurlijke prooivissen.
TwinLures Zwitserland produceert levensechte, unieke hardbaits op basis van natuurlijke prooivissen. Na jaren van ontwikkelen en testen wordt er nu een gepatenteerd proces gebruikt voor het produceren van deze hardbaits. De range bestaat op dit moment uit diverse formaten pluggen, crankbaits en stickbaits, die blankvoorns, ruisvoorns en houtingen imiteren. Het kunstaas kan zowel op zoet als op zout water ingezet worden, het levensechte kunstaas is een uitkomst voor ‘lastige roofvissen’. Het kunstaas van TwinLures Zwitserland is inmiddels te koop in geheel Europa. Website: www.twinlures.com.

Cordes Travel visreizen

Voor die vissers die wat groters zoeken bieden we steurvissen in Canada aan en daar geven we echt steurgarantie!
Ook voor de roofvissers heeft Cordes Travel visreizen weer van alles te bieden, in het programma snoekvissen in Ierland en Zweden, maar het gaat om de aantallen snoek en snoekbaars, prima visboten, mooie rustige visgebied en een prachtige natuur. Voor die vissers die wat groters zoeken bieden we steurvissen in Canada aan en daar geven we echt steurgarantie! Cordes is sinds 2003 expert in zeevisreizen en dat laten zij elk jaar weer zien, zo krijg je bij een aantal accommodaties gratis 1 dag de visgids aan boord. In IJsland betaal je voor 1 week, blijf je 10 dagen en heb je écht 9 volle visdagen en dat voor de prijs van 1 week, incl. een huurauto met onbeperkt aantal kilometers. Ga langs op de stand van Cordes Travel visreizen en laat je informeren over het vissen op dikke kabeljauw, grote heilbot, sterke koolvis, roodbaars, leng of pollak. Bij Cordes krijg je na het boeken van de reis A3 gelamineerde kleuren-zeekaarten en een gratis sportvispakket t.w.v. 150,-. Website: www.cordestravel.nl.

Felle actie

De Rapture Pro Evoque uit het assortiment van Arca is een crankbait met een combinatie van een smal, compact lichaam en een relatief grote zwemlip.
De Rapture Pro Evoque uit het assortiment van Arca is een crankbait met een combinatie van een smal, compact lichaam en een relatief grote zwemlip. Deze combinatie zorgt voor een agressieve actie met plotse bewegingen. Deze 50 mm lange en 8,2 gram zware plug is het meest geschikt voor wanneer je de aanbeten wat dieper moet uitlokken. In deze situaties is deze plug uiterst efficiënt! Geleverd met een dreg in maat 10 en een enkele haak in maat 8. Website: www.arca-bifa.com.

Quantum Vapor US Baitcaster / Spin

Over de Vapor hengels van Zebco – Quantum zijn niet alleen de Amerikaanse sportvissers uiterst enthousiast, dit door de uiterst fraaie afwerking, de tijdloze aanblik en de topkwaliteit prestaties.
Over de Vapor hengels van Zebco – Quantum zijn niet alleen de Amerikaanse sportvissers uiterst enthousiast, dit door de uiterst fraaie afwerking, de tijdloze aanblik en de topkwaliteit prestaties. Alle Vapor hengelblanks zijn vervaardigd uit extreem licht HSX60 Toray-grafiet dat sterk belast kan worden en een zeer gevoelig vissen mogelijk maakt. De hengels hebben voldoende ruggengraat voor alle methoden van het kunstaasvissen. Naast de bestaande series met bussen, zijn er twee series eendelige hengels bij gekomen: de US-Baitcaster met standaard trigger-handgreep en de US-Spin voor de werpmolen. De US-Baitcaster modellen zijn beschikbaar in ‘medium’ en ‘heavy’, ze vallen op door hun snelle actie. De US-Spin hengels dekken het spectrum af van ‘medium light’ tot ‘medium heavy, de X-Fast actie zorgt voor een optimale aaspresentatie en de beste resultaten bij het zetten van de haak. Alle US-hengels zijn uitgevoerd met premium kurken handgrepen, Kigan®-aluminiumoxyde geleideogen en reelhouders in ACS-stijl. Website: www.zebco-europe.com.

RCG Carp Gear – Een kijkje in het assortiment!

Raptor is sinds enkele jaren actief en al een gevestigde naam op het gebied van rubberboten voor de karpervisserij. Inmiddels is er meer, veel meer!
Raptor is sinds enkele jaren actief en al een gevestigde naam op het gebied van rubberboten voor de karpervisserij. Inmiddels is er meer, veel meer! Onder leiding van founder Bram Buermans en zijn vrouw Ellen, gaan wij, naast Raptor, verder met het ontwikkelen van vismaterialen onder het merk RCG Carp Gear. Sinds de start begin 2018 zijn continu nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Zo zijn ondertussen o.a. verkrijgbaar: tenten en oval, stretchers, slaapzakken, stoelen, schepnetten, onthaakmatten, weegzakken, banksticks, voerscheppen en stelen, EVA tassen, luggage range, hardcases en li-ion accu’s. Ook in Utrecht heeft RCG Carp Gear een paar mooie nieuwe primeurs op de stand en zijn er uiteraard ook mooie aanbiedingen die direct mee te nemen zijn! Bekijk alle producten op www.rcgcarpgear.com.

Op zoek naar je ideale visvakantie?

Sinds 2013 is Franse Karpers gespecialiseerd in viswateren in Frankrijk, denk hierbij aan visstekken met en zonder accommodatie.
Sinds 2013 is Franse Karpers gespecialiseerd in viswateren in Frankrijk, denk hierbij aan visstekken met en zonder accommodatie. De accommodaties variëren van een stacaravan tot een compleet ingericht huis, waarvan sommige met een zwembad. Wateren kunnen ook exclusief afgehuurd worden door een gezelschap. Op de beurs willen we vooral het vissen aan de rivier de Lot promoten, waaronder een nieuwe accommodatie (La Croze) en de populaire locaties La Victoire en La Briqueterie. De eigenaren van deze accommodaties zullen ook zelf aanwezig zijn zodat je met alle vragen bij hen terecht kunt. Wanneer je een visvakantie bij ons boekt tijdens de beurs, op welk water dan ook, maak je kans op een gratis visvakantie! Franse Karpers gaat twee visvakanties weggeven in het voor- of naseizoen. Tevens zullen ze een aantal troostprijzen beschikbaar stellen. Ga even langs om te kijken naar de vislocaties en hoor de ervaringen die vissers hier hebben opgedaan. Website: www.fransekarpers.nl.

Fish Carving

Zoals elk jaar zullen er op de stand van Fish Carving vele levensechte houtsnijwerken van diverse sportvissen te zien zijn.
Zoals elk jaar zullen er op de stand van Fish Carving vele levensechte houtsnijwerken van diverse sportvissen te zien zijn. De plek om jouw op maat gemaakte kunstwerk van je favoriete vis te bestellen. Dit jaar zal het opvallen dat er veel karpers tentoongesteld worden, met één absoluut hoogtepunt, een realistisch pronkstuk: het onlangs gevangen wereldrecord karper! Deze vis is in 2018 in Hongarije gevangen en weegt maar liefst 51,2 kg , heeft een hoogte van 51 cm en een heuse lengte van 111 cm! Op het moment is de vis nog in ‘aanbouw’ (zie foto), maar het eindresultaat zal in volle glorie op stand 197 Fish Carving van natuurkunstenaar Bart van Lohuizen te zien zijn. Website: www.fishcarving.nl.

Zeevisprogramma uitgebreid


In het Daiwa zeevisprogramma is voor 2020 veel nieuws te vinden. In deze range tref je zware spinhengels om tropische giganten achter de schubben te zitten, maar ook een uitgebalanceerde range boothengels voor de vissoorten die in Scandinavië gevangen worden. In de werpmolenrange vind je dit jaar een nieuwe Crosscast strandmolen, welke is voorzien van de legendarische verre worp spoelen welke door Daiwa populair geworden zijn. Deze molens, met een inhaalsnelheid van maar liefst 104 cm, lopen extreem soepel en door de hoge efficiëntie van de tandwielen zal dat ook zo zijn wanneer je vis aan de lijn hebt. Voor hen die naar Noorwegen reizen introduceert Daiwa voor 2020 een geheel nieuwe serie onderlijnen onder de conceptnaam ‘Daiwa Grand Wave’. Alle nieuwigheden zijn in Utrecht op de Daiwa stand te bezichtigen. Website: www.daiwa.de.

Een bijzondere ervaring

De wateren rond Gran Canaria wemelen van de grote vissen en je hebt alle kans om blauwe marlijn, witte marlijn, dorado, wahoo, plus diverse haaien- en roggensoorten te landen.
De wateren rond Gran Canaria wemelen van de grote vissen en je hebt alle kans om blauwe marlijn, witte marlijn, dorado, wahoo, plus diverse haaien- en roggensoorten te landen. De bemanning van de boot van Cal Rei Charters is professioneel en vriendelijk, een dag op het water staat garant voor veel plezier en het gebruik van een topklasse uitrusting. Houd je camera maar gereed want je familie en vrienden zullen je ervaringen niet geloven zonder bewijs! De bemanning spreekt Engels, Nederlands, Frans, Spaans en Duits. Cal Rei Charters kan ook accommodaties voor je regelen op het eiland. Website: www.marlinfishingcanaria.com.

Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:

Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 29 november t/m 1 december 2019
Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Groot aanbod nationale en internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Diverse nationale en internationale exposanten
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
• Belangrijke websites: http://www.hengelsportbeurzen.nl
• Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare
• Instagram: @hengelsportbeurs
• Bestel hier jouw ticket

Bekijk de YouTube video:

 

Bekijk ook:
https://karper-magazine.nl/laatste-kans-boek-nu-jouw-ticket-met-e-5-korting-voor-de-hengelsport-en-botenbeurs/
https://karper-magazine.nl/hengelsport-en-botenbeurs-2019-de-beurs-voor-alle-sportvissers/
https://karper-magazine.nl/hengelsport-en-botenbeurs-het-paradijs-voor-de-witvisser/

Het bericht Hengelsport- en Botenbeurs 2019 dé beurs voor de roof-, karper- en zeevisser verscheen eerst op Karper Magazine.Source: Karper magazine

Hengelsport- en Botenbeurs 2019 dé beurs voor de roof-, karper- en zeevisser
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: