Visreis.nl op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht.

Met nieuws.. VEEL Nieuws…

Nog een paar dagen en dan is het weer zover; de gezellige driedaagse beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Vanzelfsprekend is ook Visreis.nl er dit jaar weer bij op vrijdag 29, zaterdag 30 november en zondag 1 december. De afgelopen jaren hebben we telkens weer nieuwe visreizen gepresenteerd tijdens de beurs en ook dit jaar brengen we veel nieuws naar de beurs.

Nieuwe website

Visreis.nl blijft zich onderscheiden met een nagelnieuwe en klantvriendelijke website.
Visreis.nl blijft zich onderscheiden met een nagelnieuwe en klantvriendelijke website. Niet alleen is de website nieuw, maar hij biedt ook een hoop nieuwe mogelijkheden. Hij is enorm overzichtelijk en gemakkelijk navigeerbaar, onder meer dankzij de zoekmogelijkheden op bijvoorbeeld prijs, type visserij of regio. Verder zijn er veel nieuwe films, kun je een favorieten-overzicht maken en kun je een eigen account aanmaken waar je alle geboekte reizen overzichtelijk terugvindt alsook de bijbehorende communicatie, facturen en reisbescheiden van die reis. Alles is gemakkelijk online terug te vinden. Bekijk de website live op de stand op groot scherm.

Nieuwe vis-shirts

Nieuw design, stretch, zonwerend SPF 50, sneldrogend, hoge kwaliteit met hoogwaardige sublimatie druktechniek.
Nieuw design, stretch, zonwerend SPF 50, sneldrogend, hoge kwaliteit met hoogwaardige sublimatie druktechniek. Heerlijke vis-shirts die er ook nog eens super goed uitzien. De shirts zijn ook te koop tijdens de beurs voor € 50,- per stuk. Hiermee heb je de juiste bescherming tegen de zon en zie je er ook nog stoer uit aan of op het viswater.

Twee nieuwe locaties

En alsof het niet genoeg is zijn er ook nog twee nieuwe locaties aan het portfolio toegevoegd.
En alsof het niet genoeg is zijn er ook nog twee nieuwe locaties aan het portfolio toegevoegd. En dat zijn zeker niet de minste.
1. Soroya 2.0. Deze nieuwe locatie op Soroya onderscheidt zich van de andere locaties op Soroya doordat je hier kunt beschikken over fantastische boten: Gemi 7,3 meter met 250 PK motoren. De beste boten op het eiland! Serious fishing 2.0!
2. Angola. Een absoluut fenomenale locatie waar je kunt vissen op marlijn, zeilvis, mahi mahi, jack crevelle, cubera snapper, tonijn, reusachtige threadfins, tarpon, snook en nog veel meer. Zowel strand-, rivier- als zeevissen. En dat allemaal voor een schappelijke prijs op een toplocatie.

Nieuwe groepsreis naar Suriname

Kom langs en laat je informeren over onze nieuwste visreis naar Suriname.
Kom langs en laat je informeren over onze nieuwste visreis naar Suriname. Met een kleine groep van minimaal zeven en maximaal negen personen gaan we de jungle in naar de Wonotobo watervallen begeleiding van een medewerker van Visreis.nl. Op zoek naar de reusachtige lau lau, roodstaartmeerval, luipaardmeerval, peacock bass, piranha en anjoemara. Een super avontuur in de schitterende jungle van Suriname.

Black Friday beurs aanbieding Havoysund

Speciale beursaanbieding voor geïnteresseerden die graag eens naar Havoysund willen gaan. Er zijn een paar periodes vrij die nog opgevuld mogen worden. En dat betekent 7 = 10 en 10 = 14! Concreet: 7 dagen betalen en 10 dagen blijven, of 10 dagen betalen en 14 dagen blijven. Vraag naar de beschikbare periodes en sla je slag op de beurs. Let op: Dit dient echt op de beurs en binnen 1 week na afloop ervan definitief vastgelegd te worden. Daarna zijn de aanbiedingen niet meer geldig.

Speciale beursaanbieding voor geïnteresseerden die graag eens naar Havoysund willen gaan.

Gasten op de stand

We hebben weer een mooie lijst met (internationale) gasten op onze altijd drukke en gezellige beursstand.

Op vrijdag, zaterdag en zondag is Michael van Stein, de Nederlandse kapitein en eigenaar van de Maio Fishing Club in Kaap Verdië bij ons op de stand aanwezig. Hij vertelt de mooiste verhalen en kan je perfect adviseren over de beste tijd en type visserij. Van big game en vliegvissen tot jiggen en spinnen. De visserij op dit eiland is zo divers dat twee weken zelfs onvoldoende zijn om alles mee te maken. Ook geeft hij dagelijks een presentatie over deze toplocatie bij ons op de stand.

Op zaterdag en zondag zijn Jaap en Hubert van Loppa Seafishing bij ons op de stand aanwezig om geïnteresseerden tekst en uitleg te geven over de verschillende mogelijkheden van deze nieuwe toplocatie in Noord-Noorwegen met grote boten en comfortabele woningen. Vele bekende vissende Nederlanders hebben de reis hier ook al heen weten te maken.
Op zaterdag is Patrick Verbrugge van The Bass Company aanwezig om alle zeebaarsliefhebbers te woord te staan en om een presentatie te geven over deze supervisserij in de Europoort.

Ook op zaterdag komt Hamish Currie uit Noord-Ierland een presentatie geven. Deze doorgewinterde kapitein is gespecialiseerd in het vissen op onder meer haaien. De voornaamste soorten zijn porbeagle (neushaai) en tope (ruwe haai) maar ook vleet en andere rogsoorten weet hij zijn gasten voor te schotelen. Kom en leer van de meester.

Op zondag zijn Tom Sintobin en John Smit aanwezig. Tom is de topvisser die de halve wereld al heeft rondgereisd en veelal grote vissen weet te verschalken. Hij schrijft voor verschillende nationale en internationale vakbladen en weet de lezer goed te boeien met zijn fenomenale verhalen en vangsten.

John Smit is een van de founding fathers van de Dutchanglers, is fanatiek visser met een enorme ervaring en kennis. Hij schrijft ook regelmatig over zijn internationale visreizen in nationale vakbladen. Hij beschikt over veel kennis en deelt deze ook graag met andere vissers.

En het beste bewaren we voor het laatst! Op vrijdag, zaterdag en zondag komt er niemand minder dan Jens Bursell bij ons op de stand een presentatie geven over het vissen op snoek en zeeforel, met daarbij de uitleg over de door hem ontwikkelde release rigs. Door gebruik te maken van deze release rigs worden de vangsten geoptimaliseerd voor zowel de visserij op snoek als zeeforel.

Jens Bursell is een van de bekendste vissers van Europa. Deze sympathieke Deen heeft overal ter wereld gevist – van het Amazonegebied tot Nieuw-Zeeland – maar vist ook in zijn thuisland bloedfanatiek op alles wat vinnen en schubben heeft. Hij schreef honderden artikelen over zijn avonturen en twee zeer belangrijke boeken: een over zeeforel (2013) en een over snoek (2019). De boeken zijn vanzelfsprekend ook te koop op de beurs en hij signeert ze graag voor je. Deze presentaties mag je niet missen!

Presentaties op de stand

Op alle beursdagen verzorgen we weer korte en leerzame presentaties op de stand.
Op alle beursdagen verzorgen we weer korte en leerzame presentaties op de stand. Ze duren maximaal 30 minuten en bieden een hoop informatie voor de geïnteresseerden. Met kleine groepjes zijn dit perfecte sessies met de professionals. En je kunt ze persoonlijk het hemd van het lijf vragen.

Vrijdag 29 – 11
Lars Nieuwenhoff, Plan je visdag met getij in Noorwegen, 12.00 uur;
Michael van Stein, Kaap-Verdië Maio, 13.00 uur;
Jens Bursell, Snoekvissen & release rigs, 14.00 uur;
Joris Nieuwenhoff, Gericht heilbotvissen, 15.00 uur.

Zaterdag 30 – 11
Lars Nieuwenhoff, Plan je visdag met getij in Noorwegen, 11.00 uur;
Jens Bursell, Snoekvissen en release rigs, 12.00 uur;
Hamish Currie, Gericht haaivissen in Noord-Ierland, 13.00 uur;
Patrick Verbrugge, Zeebaarsvissen in de Europoort, 14.00 uur;
Michael van Stein, Kaap-Verdië Maio, 15.00 uur.

Zondag 1 – 12
Michael van Stein, Kaap-Verdië Maio, 11.00 uur;
John Smit, Mauritius / popperen en jiggen, 12.00 uur;
Jens Bursell, Zeeforelvissen en release rigs, 13.00 uur;
Tom Sintobin, Gericht heilbotvissen, 14.00 uur;
Lars Nieuwenhoff, Plan je visdag met getij in Noorwegen, 15.00 uur.

Lukt het niet om op deze tijdstippen aanwezig te zijn, schroom niet om toch bij ons langs te komen. In een persoonlijk gesprek informeren we je graag.

Samengevat. Bij ons op de stand is er heel veel nieuws, zijn er veel dingen te beleven en te leren! Kom dus langs en maak gebruik van onze kennis en kunde en wij helpen je graag om een perfecte visreis voor je te organiseren!

Visreis.nl (Lars, Rob en Joris)
Website: www.visreis.nl.

Logo Visreis.nl

Bekijk ook:
https://karper-magazine.nl/plattegrond-hengelsport-en-botenbeurs-2019-gereed/
https://karper-magazine.nl/win-een-visreis-naar-frankrijk-turkije-of-marokko/
https://karper-magazine.nl/hengelsport-en-botenbeurs-2019-de-beurs-voor-alle-sportvissers/

Het bericht Visreis.nl op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht verscheen eerst op Karper Magazine.Source: Karper magazine

Visreis.nl op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: