Online korting voor beurs

Aanstaande vrijdag 29 november gaat de Hengelsport- en Botenbeurs van start. Tot en met zondag 1 december is de Jaarbeurs in Utrecht hét podium voor de hengelsport in Nederland, waar de sportvisserij zich in alle diversiteit presenteert. Degenen die nog geen (online) kaartjes hebben, kunnen nog tot en met donderdag met korting bestellen, anders betaal je 15 euro aan de kassa.

Degenen die nog geen (online) kaartjes hebben, kunnen nog tot en met donderdag met korting bestellen, anders betaal je 15 euro aan de kassa.

Met een online kaartje omzeil je de rij voor de kassa en spaar je geld uit. Tot en met donderdag 28 november 2019 betaal je hiervoor € 10,50 exclusief € 1,- servicekosten. Maar wie weet heb je al een entreekaartje en maak je ook kans op die prachtige visreis naar IJsland ter waarde van 6000,- euro.

Ontwikkelingen

De Hengelsport- en Botenbeurs, die van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt, is de belangrijkste beurs voor zowel de fanatieke sportvisser als de beginnende of instappende sportvisser. Hier zie je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van boten, buitenboordmotoren, hengels, werpmolens, vaste hengels, werpreels, lijnen, voer, aas, kunstaas en alle accessoires voor het sportvissen.

De Hengelsport- en Botenbeurs, die van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt, is de belangrijkste beurs voor zowel de fanatieke sportvisser als de beginnende of instappende sportvisser.

Activiteiten

Ook krijg je demonstraties en lezingen voorgeschoteld, informatie over visstekken, vergunningen, de Vispas en is het voor de jeugd een heerlijke dag uit met allerlei activiteiten. Bekijk de website voor aanvangstijden, activiteiten en standhouders!
https://www.hengelsportbeurzen.nl/nl/entree-openingstijden
https://www.hengelsportbeurzen.nl/nl/deelnemerslijst

Bekijk de promotiefilm hieronder en raak alvast in de stemming!

Spoorwinkelaanbieding

Bekijk ook:
https://karper-magazine.nl/visreis-nl-op-de-hengelsport-en-botenbeurs-utrecht/
https://karper-magazine.nl/de-hengelsport-en-botenbeurs-2019-gaat-een-week-van-start/
https://karper-magazine.nl/plattegrond-hengelsport-en-botenbeurs-2019-gereed/

Het bericht Donderdag laatste (online) korting voor de beurs in Utrecht! verscheen eerst op Karper Magazine.Source: Karper magazine

Donderdag laatste (online) korting voor de beurs in Utrecht!
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: