De Hengelsport- en Botenbeurs staat volledig klaar in de startblokken. Van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december staan de hallen 7 en 8 van de Jaarbeurs in Utrecht geheel in het teken van de sportvisserij! De officiële opening vindt plaats op vrijdag 29 november om 10.00 uur. Deze opening zal verzorgd worden door Marco Kraal samen met de nieuwe presentator van Vis-TV. Wie het is? Kom vrijdag naar de opening en je kunt het met eigen ogen aanschouwen!

Deze opening zal verzorgd worden door Marco Kraal samen met de nieuwe presentator van Vis-TV.

Op de beurs vind je wederom de zeer populaire Vaste Stokkenshow waar de witvisser zelf kan ervaren welke vaste hengel bij hem past. Het Karperplein waar je als karpervisser nieuwe producten kunt bekijken en je vragen kunt stellen aan bekende karpervissers. Ben je meer van de snoek, baars, snoekbaars & co, ook dan kun je je lol op op het Roofvisplein met tal van demonstraties, de nieuwste producten, boten en een meet & greet met bekende roofviscracks. Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je gratis je eerste les vliegwerpen krijgen van een expert.

Boten

Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren, fishfinders en toebehoren zien.

Er is natuurlijk nog veel meer. Naast groothandels tref je winkeliers, reisbureaus, hengelsportverenigingen, organisaties en kun je interessante lezingen volgen. En laten we de visboten niet vergeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren, fishfinders en toebehoren zien. Geïnteresseerden kunnen alles vergelijken, prijzen aanvragen, inruil bespreken of afspraken maken over proefvaarten of een bezoek aan de showroom.

Jeugd

Voor de jeugd is de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht altijd een beurs om niet over te slaan.
Voor de jeugd is de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht altijd een beurs om niet over te slaan. Er wordt door Sportvisserij Nederland een leuk Stekkie Parcours uitgezet met allerlei vragen om mooie prijzen mee te winnen. Geen kind hoeft zich te vervelen! De eerste 250 jeugdige bezoekers ontvangen dagelijks bovendien een gratis Albatros-hengel, terwijl diezelfde kids ook een pak Berlok lokvoer meekrijgen. Wees er dus vroeg bij om deze cadeaus niet te missen. Deze actie is mogelijk gemaakt door DRT Events, De Sportvisser Den Haag en Berlok. En nu we het toch over gratis hebben; er worden veel prijzen uitgedeeld op de beurs tijdens publieksacties; willekeurige bezoekers kunnen zomaar een goodiebag uitgereikt krijgen.

Gratis hengel.

Lezingen en presentaties

Op de beurs staat wederom de altijd vrolijke Marco Kraal van VisTV. Kinderen mogen een praatje maken, advies inwinnen en met hem op de foto. Natuurlijk zijn er ook weer diverse lezingen door bekende vissers die jou hun geheimen vertellen, waardoor jij nog meer en grotere vis gaat vangen. Het volledige programma van onder andere de lezingen is te vinden op de website. Ook op zoek naar de beste nieuwe producten van 2020? Bij de Best New Product-award kun je stemmen op de mooiste en de beste producten van groothandels en fabrikanten. Bekijk hier of jouw favoriete bedrijf weer aanwezig is bij de Hengelsport- en Botenbeurs!

Natuurlijk zijn er ook weer diverse lezingen door bekende vissers die jou hun geheimen vertellen, waardoor jij nog meer en grotere vis gaat vangen.

Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 29 november t/m 1 december 2019
Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Groot aanbod nationale en internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Diverse nationale en internationale exposanten
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
• Belangrijke website: www.hengelsportbeurzen.nl
• Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare
• Instagram: @hengelsportbeurs
• Bestel hier jouw ticket

Earlybird Deal

Bekijk de YouTube video:

 

Bekijk ook:
https://karper-magazine.nl/visreis-nl-op-de-hengelsport-en-botenbeurs-utrecht/
https://karper-magazine.nl/de-hengelsport-en-botenbeurs-2019-gaat-een-week-van-start/
https://karper-magazine.nl/plattegrond-hengelsport-en-botenbeurs-2019-gereed/

Het bericht De Hengelsport- en Botenbeurs 2019 gaat morgen van start verscheen eerst op Karper Magazine.Source: Karper magazine

De Hengelsport- en Botenbeurs 2019 gaat morgen van start
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: