Vele karpervissers hebben als droom om ooit hun eigen karperwater te kopen. Echter is dit niet de makkelijkste zoektocht. Je moet maar eens gaan zoeken naar een viswater dat te koop staat in België. Meestal zijn deze bijna dezelfde week nog verkocht wanneer ze te koop worden aangeboden. De prijzen in België zijn ook niet niets wat het nog moeilijker maakt om een water in België aan te kopen. 

Gelukkig zijn er in Frankrijk heel wat wateren te koop meer betaalbaar zijn. Er zijn enkele websites waar je specifiek karperwateren in Frankrijk kan kopen. Wij hebben deze hieronder opgesomd. Bekijk gerust alle karperwateren in Frankrijk die te koop zijn.

karperwater kopen

Websites waar je karperwateren kan kopen.

Karperwateren in Frankrijk zijn redelijk makkelijk te vinden. Hieronder de lijst van karperwateren in Frankrijk. Ken jij nog websites waar je karperwateren in Frankrijk kan vinden? Laat het ons gerust weten via een reactie onderaan.