Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) 2020 op woensdagavond 13 mei in Buurthuis “Het Forum’ te Almere Buiten. Deze keer geen ALV zoals we die al jaren kennen, dat is allemaal wat oubollig en saai. Als je iets te melden of te vragen hebt zijn er tegenwoordig legio mogelijkheden, dat moet naar onze mening daarom dus anders en dat gaan we dit jaar ook doen. Wat hebben we bedacht?

We gaan een soort “vis café” organiseren, in een informele sfeer een avondje bij elkaar komen waarbij de vliegviscommissie laat zien hoe je een vlieg kan binden, waarbij de karpercommissie aandacht heeft voor visveilige systemen en waarbij het maaibeleid van de gemeente per wijk uitgelegd wordt. Riet op de oevers is voor velen een doorn in het oog, hoe werkt het maaibeleid van de gemeente nu precies en kan de HSV daar invloed op uitoefenen? Daarnaast is er een verkoop van een enorme hoeveelheid aan de vereniging geschonken kunstaas waarvan de opbrengst naar een nog nader te bepalen goed doel gaat. Suggesties?

Natuurlijk zijn bestuur en vrijwilligers aanwezig en zij zijn deze avond voor iedereen eenvoudig en laagdrempelig aanspreekbaar. Opstaan, de microfoon pakken en voor een aanzienlijk publiek een vraag stellen is dus niet meer nodig. En uiteraard kent de ALV ook een formeel gedeelte, namelijk het financiële gedeelte. Hiervoor wordt voor geïnteresseerden een aparte ruimte (en tijd) ingericht waar de penningmeester u meeneemt door de financiële positie van de HSV en waar de contributie voor 2021 vastgesteld wordt.

Het bestuur nodigt u daarom ook van harte uit voor de “Algemene Leden Vergadering 2020”:
Datum: woensdagavond 13 mei;
Aanvang 19:30 uur;
Locatie: buurthuis ‘Het Forum’ in Almere Buiten.

Uw geldige VISpas van de vereniging is uw toegangsbewijs, vergeet u die niet?

The post De Algemene Leden Vergadering 2020: woensdagavond 13 mei appeared first on HSV Almere.Source: HSVOG

De Algemene Leden Vergadering 2020: woensdagavond 13 mei
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: