Wij als TKBoilies zijn voortdurend bezig met vernieuwingen binnen onze organisatie.

Afgelopen jaar hebben wij eens  kritische gekeken naar onze website, wat hieraan eventueel de verbeterpunten zouden kunnen zijn. Het eerste verbeterpunt is de snelheid verhogen. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een extra website. Deze website zal voornamelijk gebruikt worden als een blogsite. Op deze website zal er uitsluitend nieuws en artikelen komen te staan. Hiermee komt de TKBoilies webwinkel volledig op zichzelf te staan. Wat uiteraard de snelheid maar vooral het winkel plezier voor de klant ten goede komt.

Twee maanden geleden is de nieuwe blogsite www.tkboiliesstories.nl al online gegaan. Vanuit hier willen wij er iets meer bekendheid aangeven. Op deze blogsite hebben we het voornemen om elke maand een artikel te plaatsen. Dit doen wij samen met onze fieldtesters, TK’s PR Team en TKBoilies directie. Maar ook als klant kunt u een stukje insturen, wat wij zeer waarderen. Uw artikel zal uiteraard eerst zorgvuldig worden gecontroleerd waarna er goedkeuring zal volgen voor publicatie. Mocht het niet hellemaal voldoen aan onze verwachtingen, vragen wij u om dit alsnog aan te passen. Uiteraard behoren deze artikelen wel een relatie te hebben met de producten van TKBoilies.

De webwinkel zal volledig vernieuwd worden. Komende weken zijn wij nog hard bezig met het invoeren van de bestaande producten maar er komen ook veel nieuwe producten. Met deze stap proberen we het zo aangenaam mogelijk te maken voor onze klanten. Graag vragen wij uw begrip als er dingen zijn dit nog niet helemaal perfect lopen.

https://www.tkboiliesstories.nl/
https://www.tkboilies.nl/
Groet TKBoilies.

 

The post https://www.tkboiliesstories.nl/ appeared first on TKBoilies.Source: tkboilies.nl

https://www.tkboiliesstories.nl/
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: