Betaalwater in Frankrijk met huisje, ruim 30 wateren met of zonder accommodatie, ook aan openbaar water

Sinds de uitbraak van Covid zijn wij van Fransekarpers heel stil geweest op onze sociaal media kanalen en de website. We hebben gewoon even een tijd geen boekingen aangenomen en ons geconcentreerd op het verplaatsen van visvakanties naar later in het jaar of volgend jaar.

Daar zijn we tot nu toe in geslaagd en dat stemt ons tevreden want het belang van onze klanten staat voorop en tevens beseft iedereen zowel klant als water/accommodatie eigenaar dat het een bizare tijd is.

Het lijkt er op dat in Nederland en ook de omringende landen het hoogtepunt van het virus voorbij is, al hoor en lees je constant om je heen dat er angst is voor een tweede uitbraak.

Hoe nu verder?

Wat we weten van onze contacten is dat Frankrijk aan het kijken is per departement (op basis van aantal besmettingen) of en hoe toersisme mogelijk is. Een eerste inschatting daarvan wordt op 7 Mei verwacht, of dit gelijk openbaar wordt durven we nu niet te zeggen. Tevens kunnen we niet aangeven of er gekeken wordt naar alleen binnenlands toerisme of dat er ook gekeken wordt naar de mogelijkheid om toeristen vanuit andere landen dan Frankrijk toe te laten.

Eigenlijk weten we dus niets…… en moeten we afwachten.

Maar stel dat toerisme mogelijk wordt in een gedeelte of heel Frankrijk. Dan verwacht ikzelf dat kleinschalige accommodaties eerder open gaan dan (grote) campings. En daar willen wij van Fransekarpers graag op inspelen.

We gaan onze nieuwe werkwijze aan u uitleggen, dit zal opgaan voor heel 2020

Boeken maar nog niet betalen.

Wij willen om onze vaste maar ook nieuwe klanten de mogelijkheid geven om een boeking te doen op een water/accommodatie.

We kunnen u bieden:

Mogelijkheid tot het boeken van een accommodatie/stek/water zonder aanbetaling.

Drie weken voor vertrek bekijken we het reisadvies wat op dat moment van kracht is.

Indien de autoriteiten aangeven dat de accommodatie voor buitenlanders open is en er kunnen landsgrenzen overschreden worden dan gaat uw (vis)vakantie door en dient u zsm de totaale reissom voldaan te worden.

Is er drie weken voor de start van uw visvakantie nog geen zicht op reizen of de accommodaties mogen niet open dan zullen wij van Fransekarpers annuleren zonder dat er kosten voor u aan verbonden zijn.

Eindwoord.

Op het moment dat reizen toegestaan wordt en kleinschalige accommodaties open mogen dan zal er een run zijn op dit soort vakanties.

Op deze wijze kunt u als klant dat voor zijn, tevens is dit in het voordeel van de accommodaties/wateren/meereigenaren deze hebben omzet nodig en werken graag mee aan deze nieuwe manier van een plekje reserveren voor het geval dat het mogelijk is.

U dient er natuurlijk wel rekening mee te houden dat horeca dicht is, en het doen van inkopen anders is dan in Nederland en mogelijk België. Normaal zijn wij erg voor om lokaal te kopen en te eten (dat is immers een verdienmodel van toerisme) maar in dit geval willen we u toch adviseren om te kijken of u uw eten/drinken kan meenemen vanaf het thuisland.

Als laatste, wij nemen vaak ons eigen aas mee, Fransekarpers roept nu zijn klanten op (als ze het het financieel kunnen missen) om aas te kopen van de accommodatie/wateren/meereigenaren dit is namelijk onderdeel van het bestaansrecht van een water. U betaald meer voor het aas ter plekken (maar heeft meer ruimte voor uw boodschappen) en u zorgt ervoor dat u ook in 2021/2022 de wateren nog open kunnen zijn.

Het bericht Fransekarpers na Covid verscheen eerst op Fransekarpers.nl.Source: Franse karper

Fransekarpers na Covid
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: