Jooo Beste Kijkerssss,

Soms heb je zo’n sessie dat alles meezit! DIT was zo’n sessie! De runs bleven maar komen! Heerlijk dat #slachten in de lente. Er kwamen zelfs een aantal dikke karpers en een #ghostkarper op de kant, bijzonder!

Vond je de video leuk? Doe even een blauw duimpje omhoog

Volgende week, Dinsdag half 4 staat de volgende video alweer online! Om dit niet te missen, moet je even Abonneren. Dit is gratis en doet ons goed om te zien 😉

Bedankt voor het kijken!

PS: We zijn benieuwd of jij nog extra veel aan het #vissen bent i.v.m. het coronavirus? Laat het weten in de commetnss

Music credits:
https://www.youtube.com/watch?v=71enqnxhJZI

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van DWfishingteam, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 524 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen In De Lente – Flinke Slachtsessie met DWFishingteam ! appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen In De Lente – Flinke Slachtsessie met DWFishingteam !
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: