Het niet helemaal weten wat te verwachten is een van de leuke dingen aan het vissen op een nieuw water. En dat is dan ook de motivatie voor Kevin Diederen om te gaan karpervissen op diverse stukken van een voor hem nieuw riviertje. Op het rustige platteland bevist Kevin tijdens twee korte dagsessies op verschillende stekken in de hoop tegen een paar mooie karpers aan te lopen. Maar wat zwemt er eigenlijk op het water? Op de vele beken, stroompjes en kleine riviertjes die de lage landen rijk zijn is het steeds weer een verrassing waar je tegen aan loopt. Wat zal er in het landingsnet van Kevin terecht komen?

In de “In Actie” playlist van het Korda Benelux Karpervissen TV tref je video’s waarbij we met onze ervaren teamleden naar de waterkant trekken. We volgen hun tijdens vissessies op de meest uiteenlopende wateren. Je kijkt mee over de schouder terwijl ze hun best doen om mooie karpers te vangen en “tussen de regels door” handige informatie te geven.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 44 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Team Korda in actie: Vissen op een klein riviertje – Kevin Diederen appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Team Korda in actie: Vissen op een klein riviertje – Kevin Diederen
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: