Abonneer als je dat nog niet gedaan hebt 😉 !

Jaja het is weer zo ver, een nieuwe video van #DWFishingteam. In deze video leek eerst alles tegen te zitten maar werd Tjitte toch nog beloond met een bak van een #karper. In deze tijden hebben wij enorm veel tijd om te karpervissen en we vangen enorm goed en mooie karpers! Daarom uploaden wij elke week minimaal een #visvideo dus vergeet niet te abonneren!
Benieuwd naar onze leukste video? kijk ze hieronder!

volg ons op sociale media:
Instagram: https://www.instagram.com/dwfishingteam/
Facebook: https://www.facebook.com/DwFishingTeam/

music credits: dj quads

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van DWfishingteam, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 117 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post WAT EEN PRACHTIGE VIS – Karpervissen In Het Voorjaar – DWFishingteam appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

WAT EEN PRACHTIGE VIS – Karpervissen In Het Voorjaar – DWFishingteam
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: