Beste kijkers,

Wat een BIZAR voorjaar is dit! Kanaalobsessies 2020 is ONLINE!
In deze video van bijna een half uur neem ik jullie mee in mijn visserij op de kanalen rondom onze hoofdstad. Eind maart werden de eerste sessies gericht gevist, na maanden lang losse uurtjes gespendeerd te hebben zonder resultaat. Vrachtschepen, stroming, bijvangsten, kanaalvissen is echt niet altijd even rooskleurig, het is uren maken, zoeken en doorzetten. En als het loopt, is het de ALLERMOOISTE visserij die er bestaat.

Kijk mee en geniet van KANAALOBSESSIES 2020, en ABBONEER natuurlijk als je dat nog niet had gedaan, laat een reactie en duimpje omhoog achter, en dan zeg ik tot de VOLGENDE video!
#karpervissen #kanaalobsessies #rubencarplife

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 110 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post KANAALOBSESSIES 2020 | Karpervissen op het kanaal appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

KANAALOBSESSIES 2020 | Karpervissen op het kanaal
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: