Betaalwater in Frankrijk met huisje, ruim 30 wateren met of zonder accommodatie, ook aan openbaar water

De meren en rivieren in Frankrijk zijn momenteel leeg en we kijken er rijkhalsend naar het moment dat de meren weer geopend mogen worden. Om daar snel bij te zijn bieden we nu de mogelijkheid om te boeken zonder aanbetaling. Drie weken voor vertrek bekijken we dan of de accommodatie open mag/is, of er gereist mag worden en er gasten van buiten Frankrijk mogen komen.

Is dit het geval dan betaald u drie weken voor de start van uw vakantie het bedrag ineens. Indien de vakantie om één van bovenstaande redenen niet mogelijk is dan gaat het niet door en heeft u geen kosten (wij stellen u op de hoogte).

hooked in France een mooi bivywater met zware vis

Wat gebeurt er op de meren?

Sommige meren hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd aan accommodatie, terrein of visbestand. Tussen het harde werken door was er zo nu en dan tijd om te vissen.

Zo was Andrew Holland werkzaamheden aan het doen bij hooked in France (Les Montautiers) tijdens de lockdown in Frankrijk. Hij werkte en na het werk kon hij niet weg en moest blijven logeren. Wat doet een visser dan? Juist een hengeltje uitgooien.

Les Montautiers is een bivy water met veel zware vis en heeft plek voor 6 vissers. De (douche en kook) faciliteiten zijn bovengemddeld te noemen. Het record staat op 30.3 kg en er is nog volop ruimte in 2020.

Ook Mark de eigenaar van lac des demoiselles gooit af en toe nu zelf een hengeltje uit.

Op dit water huurt u altijd inclusief accommodatie (een sta-caravan geschikt voor 4 personen). Indien beschikbaar is er ook nog een gite te huurt met daarbij een zwembad. Ook hier is nog volop plek in 2020

En wat doet dan de eigenaar van Les Basses Berthieres? Juist ook zo nu en dan zijn eigen vissen achterna jagen.

Indien u meer info wilt over één van onze wateren of accommodaties, of benieuwd ben naar beschikbaarheid vul dan gheel vrijblijvend ons contactformulier eens in.

Het bericht Uw visvakantie in 2020 boeken! verscheen eerst op Fransekarpers.nl.Source: Franse karper

Uw visvakantie in 2020 boeken!
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: