Nachtvissen op karper hoeft absoluut niet ingewikkeld te zijn!

Tegenwoordig zijn er heel erg goede kant en klare onderlijnen, montages en aas verkrijgbaar. En deze maken het voor de karpervisser die nieuw is in de sport of die gewoon voor ultiem gemak wilt gaan een stuk makkelijker. In de tweede “Kevin Vlogt” video ligt de focus op een laagdrempelige, leuke visserij op karper.

In de hoop te bewijzen hoe effectief je aan de slag kan gaan met diverse kant en klare producten gaat Kevin Diederen tijdens de Covid crisis naar een complex van verschillende viswateren. Daar gaat hij zonder enige voorbereiding of vooraf te voeren een nacht vissen en hoop hij met ready tied rigs karper te vangen. Vanaf het moment dat hij de stekken gaat bekijken tot het einde van de vistrip neemt hij je mee en laat hij alles zien dat hij doet in de hoop een mooie karper te vangen.

Gecombineerd aan de video zal Kevin ook mensen blij maken met prijzen. Zo geeft hij voor elke karper die hij vangt een toffe Mainline Baits emmer weg. En deze is gevuld met de producten die Kevin tijdens zijn visnacht gebruikt:

* 5x Korda Ready Tied DF rig haakmaat 6
* 1x Korda Lead Clip Action Pack
* 5x Korda Distance Casting Swivel lood
* 1kg 15mm Mainline High Impact High Leakage Pineapple boilies
* 1x Korda Braided Hair Needle

Lukt het Kevin om 3 karpers of een vis van meer dan 10kg te vangen? Dan neemt hij ook een gelukkige winnaar een dag mee naar de waterkant.

Wil je mee doen aan de actie en kans maken? Vergeet dan niet om te abonneren om het YouTube kanaal en laat in de comments weten hoe je ideale gezamenlijke visdag met Kevin er uit ziet. Naar wat voor een type water en in welke regio van de Benelux zou je willen gaan? Welke vistechnieken zou je willen gebruiken? En welke onderwerpen zou je willen behandelen?

Kevin zal vrijdag 05-06-2020 op de Facebookpagina van Team Korda Benelux een winnaar bekend maken.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 2 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen – Kevin Vlogt #2: Eenvoudig nachtvissen op karper appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen – Kevin Vlogt #2: Eenvoudig nachtvissen op karper
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: