Beste kijkers,
Drijvend vissen, oppervlakte vissen, karpervissen op de bovenste waterlaag is en blijft in mijn ogen een van de meest spectaculaire manieren om struinend achter de karper aan te gaan. Dat het ook zeer succesvol kan zijn bleek vorig jaar, toen ik mijn huidige Nederlandse PR ving met een simpel broodkorstje.

Ook dit voorjaar zijn we weer meerdere keren op pad geweest met de broodkorst. Van kanaal route’s en polders, tot de lokale parkvijver, drijvend vissen is en blijft FANTASTISCH!

Veel plezier met het bekijken van deze video, abonneer natuurlijk als je dat nog niet had gedaan, doe een DUIMPJE omhoog en laat een reactie achter wat jij van de video vond.

Tot de volgende video!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 14 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post KARPERVISSEN MET DE BROODKORST | RUBEN CARPLIFE appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

KARPERVISSEN MET DE BROODKORST | RUBEN CARPLIFE
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: