Hij sliep meer nachten aan het kanaal dan thuis in zijn eigen bed en had zijn hele leven ingericht rondom zijn passie voor het karpervissen. Van Nick Turelinckx kan je wel zeggen dat hij heeft geleefd voor het vissen. En dat resulteerde in vangsten van iconische vissen van onder andere het Kempisch Kanaal in België.

Het constant maar gaan resulteerde echter in een tijdelijke break in het karpervissen. De hengels werden voor een poos in de wilgen gehangen. Maar de drang om naar de waterkant te gaan overwon. En zoals te verwachten werd de hobby weer opgepakt. Met de focus op andere wateren in met name Frankrijk werd het roer omgegooid. Inmiddels jagend naar het onbekende geniet Nick van wat voor hem een ware lifestyle is geworden.

In de “Uit de oude doos” playlist tref je enkele van de beste, oudere video’s die terug gelanceerd zijn op dit nieuwe Benelux Karpervissen YouTube kanaal. Zo gaan we met diverse fanatieke karpervissers op pad in zowel binnen als buitenland en belagen wij daarbij op verschillende manieren karper.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 25 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen als lifestyle: Nick Turelinckx – Uit de oude doos – Korda Benelux appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen als lifestyle: Nick Turelinckx – Uit de oude doos – Korda Benelux
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: