Darter Michael van Gerwen kan niet alleen een aardig pijltje gooien hij weet ook zijn rig-montage exact in de bull te gooien. De drievoudig wereldkampioen van het darten domineert al vele jaren de ranglijsten. De Vlijmenaar is al jarenlang de nummer één van het darten en gooit in zijn spaarzame vrije uren graag een hengeltje uit.

Op het betaalwater Carp District Walenhoek wist de Brabander enkele mooie vissen te pakken. Ook de ‘black cobra’ Jeffrey de Zwaan liet dit weekend zijn pijlen niet spreken maar was aan de waterkant te vinden. De Zwaan nummer 21 van de wereldranglijst liet op zijn Facebook enkele mooie trofeeën zien van een weekend aan de waterkant.

Van Gerwen verscheen al eerder in de media over zijn hobby naast de dartcarrière, zo ving hij een enorme marlijn. Op de website van omroep Brabant was te lezen dat hij een mooie 17.5kg spiegel wist te foppen.

Normaal reizen darters veel waardoor er weinig tijd is om te gaan vissen. Zo komt het voor dat spelers zes van de zeven dagen in het buitenland verblijven voor toernooien en demonstraties. Door corona maatregelen zijn (sport) evenementen niet toegestaan en hebben sporters meer tijd om de waterkant op te zoeken.

Wil jij ook je vangst delen mail ons dan je vangst zodat we deze kunnen posten op onze Facebook pagina en/of in een (verzamel) artikel. (hallo@carpfreakz.nl)

The post Bekende darters blijken getalenteerde karpervissers appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Bekende darters blijken getalenteerde karpervissers
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: