Yo boys!
Wat een leuke sessie was dit zeg! Weinig slaap maar enorm veel karpers, live runs en volle fluiters. In zo’n sessie dat alles goed gaat probeer je ook nog welleens wat uit zo heb ik in deze sessie op de ronnie rig, hinged stiff rig chod rig, standaard rig en de chod/ronnie rig vis gevangen! Wij zijn benieuwd wat jij van de visvideo vond! laat even een reactie achter wat jij liever ziet: veel vissen maar dan niet hele grote karpers zijn. Of maar 1 a 2 karpers per video maar dan wel grotere vissen.
#karpervissen #DWFishingteam #karper
Binnekort komt onze merchandise uit hou onze sociale media kanalen in de gaten om niks te missen:
Instagram: https://www.instagram.com/dwfishingteam/
Facebook: https://www.facebook.com/DwFishingTeam/

Bekijk hieronder onze leukste video:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLVva-lVFFFfT3iDWZaWi2MSflSm6E1nRo

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van DWfishingteam, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 190 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post NIEUW RECORD, 17 KARPERS IN EEN SESSIE! – Karpervissen met DWFishingteam appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

NIEUW RECORD, 17 KARPERS IN EEN SESSIE! – Karpervissen met DWFishingteam
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: