In de serie ‘Karpervissen met…’ gaan de jongens van DWFishingteam karpervissen met “bekende” karpervissers. Bedoeling is zo groot mogelijke karpers te vangen en gezellige avonturen mee te maken, volg Daniel, Wietse & Tjitte op hun avonturen met alle grote namen! Komend jaar volgen er nog veel meer delen van deze serie dus mocht je niks willen missen… Abonneer en stay tuned!

Leuk? LIKE!
Meer? ABONNEER!

Social media:
www.instagram.com/dwfishingteam
www.facebook.com/dwfishingteam

www.instagram.com/danieltiedink
www.instagram.com/wietse1997
www.instagram.com/tjittevdschee

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van DWfishingteam, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 69 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post “Karpervissen met” AFL 6 – Felix van der Marel & DWFishingteam | 2020 appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

“Karpervissen met” AFL 6 – Felix van der Marel & DWFishingteam | 2020
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: