Betekent werken in de hengelsportbranche dat je elke dag karpervissend aan de waterkant zit? Absoluut niet!

Maar Kevin Diederen heeft werkend bij Korda wel het geluk dat hij elke dag bezig is. In de derde vlog uit deze serie neemt Kevin ons mee tijdens een filmshoot met de ervaren zig rig visser Dave Moers. Tijdens het maken van een informatie “How To” video over deze speciale manier van vissen trakteren zij ons op een exclusieve view behind the scenes. En de mannen hebben het daarbij reuze naar hun zin! Je kan dan ook naast een aantal karpers flink wat plezier verwachten.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 0 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen – Kevin Vlogt #3: Behind the scenes tijdens het maken van een Korda video appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen – Kevin Vlogt #3: Behind the scenes tijdens het maken van een Korda video
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: