Verspreid door de lage landen zijn er tal van zand- en grindafgravingen te vinden. Deze vaak diepe en heldere wateren zijn enorm uitdagend om op karper te vissen. En soms tref je er echt grote karpers aan!

Kevin Diederen vist de laatste jaren erg graag op dit watertype. Zijn visserij bestaat daarbij voor een groot deel uit observeren en zelf actief de vis opzoeken. In deze video gaat hij dan ook op deze manier, zonder te voeren aan de slag. Tijdens een nachtsessie vist hij instant met onder andere pop-ups, chod rigs, attractief aas en… Zoals in de video te zien is ook nog eens flink wat geluk. Na ruim een half jaar niet aan het water te zijn geweest komt Kevin namelijk oog in oog te staan met twee van de absolute topvissen van het water!

In de “Uit de oude doos” playlist tref je enkele van de beste, oudere video’s die terug gelanceerd zijn op dit nieuwe Benelux Karpervissen YouTube kanaal. Zo gaan we met diverse fanatieke karpervissers op pad in zowel binnen als buitenland en belagen wij daarbij op verschillende manieren karper.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 11 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Instant karpervissen op een afgraving met Kevin Diederen – Uit de oude doos – Korda Benelux appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Instant karpervissen op een afgraving met Kevin Diederen – Uit de oude doos – Korda Benelux
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: