Beste kijkers! Wederom een gloednieuwe video op het kanaal van #DWFISHINGTEAM ! het is weer dinsdag en dat betekent tijd voor een nieuwe video: Karpervissen: Nachtvissen op karper op een park water | DWFishingteam – in deze video gaat Daniel samen op pad met Rik, een jongen die daniel nu zo een 6/7 jaar kent nadat rik hem berichten had gestuurd omdat hij vis fan was! na een aantal jaar praten toch maar eens gezamenlijk de hengels uitgegooid en een paar mooie #KARPERS weten te vangen. onze hobby #KARPERVISSEN brengt ons telkens weer voldoening en we hebben een geslaagde nacht gehad. zeker voor herhaling vatbaar! Vond je de video nou leuk? doe dan even een blauw duimpie omhoog! Wil je niks missen? ABONNEER dan ff, kost niks en doe je ons ook plezier mee. we gaan over een aantal dagen weer naar frankrijk met ze 3en dus stay tuned…..! 26,000 abonnees voor 2021 is scheermesje kaal alle 3!
contact:
 www.instagram.com/dwfishingteam
www.facebook.com/dwfishingteam
dwfishingteam@gmail.com

www.instagram.com/danieltiedink
www.instagram.com/wietse1997
www.instagram.com/tjittevanderschee
music credits:
Chuki beats https://www.youtube.com/user/CHUKImusic

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van DWfishingteam, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 59 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen: Nachtvissen op karper op een park water | DWFishingteam appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen: Nachtvissen op karper op een park water | DWFishingteam
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: