”Karpervissen met” AFL 7 – JEFFREY DE ZWAAN en DWFishingteam!

Het is weer tijd voor een aflevering karpervissen met! In deze video is de eindbaas #Jeffreydezwaan te gast. Het is een sessie vol karper, humor, ADHD en gezelligheid.
De opname’s van “Karpervissen met” zijn weer begonnen en er staan een paar hele vette sessies op de planning, houd het kanaal dus goed in de gaten….
Benieuwd naar de video ’s van Peter? : https://www.youtube.com/user/petervla…
#Karpervissen , binnenkort komt onze reeks frankrijk videos uit! we hebben maarliefst in 8 dagen 1400+ kilo karper gevangen en hebben een totaal bizarre sessie beleefd…. stay tuned!

Vond je de video leuk? LIKE!
meer? ABBONEER!

jeffrey:
www.instagram.com/jeffreydezwaan180

Social/Vragen:
www.instagram.com/Dwfishingteam
www.instagram.com/danieltiedink
www.intsagram.com/wietse1997
www.instagram.com/tjittevanderschee

www.facebook.com/dwfishingteam

#DWFISHINGTEAM

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van DWfishingteam, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 129 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post “Karpervissen met” AFL 7 – Jeffrey de Zwaan & DWFishingteam | 2020 appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

“Karpervissen met” AFL 7 – Jeffrey de Zwaan & DWFishingteam | 2020
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: