Delkim How To – Het instellen van het geluid en de NIEUWE mute functie

Kenmerkend voor de Delkim beetmelders is toch wel het unieke geluid dat ze produceren bij een aanbeet. En dat geluid is ook nog eens naar wens in te stellen. Zo is er keuze uit een zeer grote range aan toonhoogtes, is de volume aan te passen en zijn de Txi-D beetmelders voorzien van een handige mute knop. Met deze nieuwe mute functie kan je de beetmelder tijdelijk stil zetten om bij het klaar zetten van je hengels anderen niet tot last te zijn.

In de Delkim How To playlist tref je enkele video’s die je op weg zullen helpen om snel de belangrijkste instellingen van de Delkim Txi-D beetmelder en Rx-D ontvanger te begrijpen en in te stellen. Bezoek voor meer informatie de Delkim website of download de Delkim app op je telefoon: https://www.delkim.co.uk

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Delkim How To – Het instellen van het geluid en de NIEUWE mute functie appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Delkim How To – Het instellen van het geluid en de NIEUWE mute functie
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: