Het is niet meer voor te stellen om te gaan karpervissen zonder boilies. Ze werken als aas uiterst selectief, zijn makkelijk in gebruik en hebben zich in de loop van de jaren op ontelbaar veel wateren als het perfecte karpers bewezen.

Een van de mooie dingen aan het vissen met boilies is dat je ze zo kant en klaar uit de zak kan gebruiken. Maar je kan er nog veel meer mee doen! Door eerst stil te staan bij de keuze van de juiste boilie en vervolgens bewust te kiezen voor het soaken, breken, halveren, verkruimen of mixen van je aas ga je zeker meer karper vangen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 11 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Doe meer met boilies! – Hoe haal je het maximale uit je aas? – Korda Benelux How To appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Doe meer met boilies! – Hoe haal je het maximale uit je aas? – Korda Benelux How To
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: