We gaan verder met het tweede deel van de tropische sessie op de Ronde Bleek. Zowel Ben, Tijmen als Kevin hebben al vis gevangen en doen hun uiterste best om tijdens de laatste twee nachten daar nog wat extra exemplaren aan toe te voegen.

Ondanks de extreme hittegolf en uitdagende zomerse omstandigheden komen er gelukkig nog meer karpers op de kant. En Kevin weet zelfs de grootste en mooiste “Kevin Vlogt” vangsten tot nu toe te realiseren!

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen – Kevin Vlogt #5: Nachtvissen tijdens een extreme HITTEGOLF! – deel 2 appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen – Kevin Vlogt #5: Nachtvissen tijdens een extreme HITTEGOLF! – deel 2
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: