Helikopter en chod loodmontages zijn erg populair. En ondanks dat je de leadcore leaders die hiervoor gebruikt kunnen worden kant en klaar kan kopen zijn ze ook perfect zelf te maken.

Voor het volgen van de stappen heb je de volgende items nodig:

* Korda Kable Leadcore
* Korda Leadcore Chod Safety System
* Korda Heli Safe
* Korda Splicing Naald

In de “Stap Voor Stap Uitgelegd” playlist tref je video’s aan waarin we op een duidelijke manier uitleggen hoe je montages in elkaar zet, onderlijnen knoopt en het maximale uit je end tackle haalt. Het zijn de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen en ze zijn volledig gericht op het helpen van karpervissers om meer vis te vangen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 3 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Maak zelf een LEADCORE LEADER voor je chod en heli montages! – Stap voor stap uitgelegd appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Maak zelf een LEADCORE LEADER voor je chod en heli montages! – Stap voor stap uitgelegd
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: