Daar is ie dan: DE Frankrijk video van 2020 ! Vergeet voor het kijken niet te ABONNEREN en LIKE ook zeker even de video!

Het was werkelijk waar de BESTE vistrip OOIT! Nieuwe PR’s, een totaalgewicht van 1300 kg aan totale gevangen karpers en alles gevangen op openbaar water!

Blijf op de hoogte want volgende week verschijnt DEEL 2 van deze trip; Wederom een extra lange video waarin nóg zwaardere karpers op de mat komen!
De week erna volgt de absolute afsluiter: DEEL 3! In dit deel worden al helemaal alle records verpulverd en krijgen we maarliefst 50 runs op één dag!

Binnekort verschijnt de nieuwe DWFishingteam Merchandise op de webshop

Special Thanks to:
tijgernotenkopen.nl

Meer van DWFishingteam:
www.instagram.com/dwfishingteam
www.facebook.com/dwfishingteam

www.instagram.com/danieltiedink
www.instagram.com/wietse1997
www.instagram.com/tjittevanderschee

Music credits:


https://www.youtube.com/watch?v=OoEr28cJFY4

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van DWfishingteam, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 164 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen in Frankrijk 2020 – BESTE vistrip OOIT ! Deel 1 l DWFishingteam appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen in Frankrijk 2020 – BESTE vistrip OOIT ! Deel 1 l DWFishingteam
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: