Daar is hij dan: DEEL 2 van onze BESTE vistrip OOIT! Vergeet vooral niet te Abonneren en Like ook zeker even de video als je hem leuk vond!

Met een nieuw #PB, 5 vissen boven de 15 kg, veel humor én een hoop jaloerse Franse medevissers is het weer een echte DWFishingteam video geworden, die je zeker niet wilt missen!

#karpervissen in #Frankrijk we houden ervan!

Volgende week dinsdag 15:30, staat de absolute KNALLER voor de deur: DEEL 3; waarin we het complete meer (nieuw water) leegvissen. Dit wil je niet missen!

Binnekort is onze merchandise te koop op de webshop, nog even geduld!

Voor meer tips, vangsten en foto’s van DWFishingteam, neem even een kijkje op onze social media kanalen:
Meer van DWFishingteam:
www.instagram.com/dwfishingteam
www.facebook.com/dwfishingteam

Special Thanks to:
tijgernotenkopen.nl

Fishguard Fishing – Swim Security

Nash Tackle

Music credits:
https://www.youtube.com/watch?v=Mb5_G0LBAVg

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van DWfishingteam, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 278 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen in Frankrijk 2020 – BESTE vistrip OOIT ! Deel 2 l DWFishingteam appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen in Frankrijk 2020 – BESTE vistrip OOIT ! Deel 2 l DWFishingteam
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: