De Maasvallei is een prachtig groot en helder water dat een prachtig bestand aan grote en mooie karpers heeft. Om die reden vist David Wouters er dan ook graag. Tijdens het voorjaar en de zomer van 2020 heeft hij er met grote regelmaat gevist in de hoop een grote schubkarper te kunnen vangen. En tijdens zijn laatste Maasvallei trip van 2020 volgden wij hem met het plan om terug te blikken op de voorgaande sessies… Althans, dat was het plan…

Het bleek namelijk een absurde sessie te worden met enorm veel actie en de vangst van enkele bijzondere karpers. David omschreef het heel duidelijk: “Het was chaos!”

In de “In Actie” playlist van het Korda Benelux Karpervissen TV tref je video’s waarbij we met onze ervaren teamleden naar de waterkant trekken. We volgen hun tijdens vissessies op de meest uiteenlopende wateren. Je kijkt mee over de schouder terwijl ze hun best doen om mooie karpers te vangen en “tussen de regels door” handige informatie te geven.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 20 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen op een groot helder water in Belgie – Team Korda in actie: David Wouters appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen op een groot helder water in Belgie – Team Korda in actie: David Wouters
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: