Daar is hij dan: De Grande Finale van onze Frankrijktrip. Een nieuw water met vangsten, wat helemaal nergens op sloeg: de Franse concurrentie werd naar huis gevist en we kregen twee dagen achter elkaar meer dan 50 runs per dag! Doe even een DUIMPJE omhoog en ABONNEER ook zeker even voor meer video’s van DWFishingteam!

Volgende week dinsdag 15:30 uur, staat er wederom een nieuwe video voor jullie klaar. Dit maal weer in Nederland, maar zeker niet minder leuk, ook hier weten we onze visjes nog te pakken!

Binnekort is onze Merchandise te koop op de webshop, nog even geduld!

Voor meer tips, vangsten en foto’s van DWFishingteam, neem even een kijkje op onze social media kanalen:
www.instagram.com/dwfishingteam
www.facebook.com/dwfishingteam

Special Thanks to:
Tijgernotenkopen.nl
Nash Tackle

#frankrijk #vissen #slachten

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van DWfishingteam, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 400 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen in Frankrijk 2020 – Nieuw RECORD, 50+ runs per dag ! Deel 3 l DWFishingteam appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen in Frankrijk 2020 – Nieuw RECORD, 50+ runs per dag ! Deel 3 l DWFishingteam
Getagd op:
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: