Als goedmaker voor het lange wachten, zal ik de gehele Frankrijk video in één deel maken! Naar alle waarschijnlijkheid weer dik een uur genieten van ons franse rivier avontuur. Dit keer gaan we voor de derde en laatste keer terug om REVANCHE te nemen op de machtige rivier de Lot.

Het word een echte DROOM sessie vol actie, hopelijk geef ik hier binnen twee minuten een goede sfeer impressie van. Abonneer en zet de NOTIFICATIES aan (belletje), zo krijg je direct een melding zodra er een nieuwe video online komt!

Nog een paar weken geduld….

#karpervissen #riviervissen #kordabenelux

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 5 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post *TRAILER!* | KARPERVISSEN OP DE LOT 2021 #thefinalchapter appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

*TRAILER!* | KARPERVISSEN OP DE LOT 2021 #thefinalchapter
Getagd op: