Yo boys!

Zijn we weer met een gloednieuwe video! In deze video gaat Tjitte samen met Bram de boodschappenman en Rowdy een nachtje vissen. Het is een heerlijke voorjaarsdag met een lekker zonnetje en een tempratuur rond de 23 graden. Het water wat bevist wordt staat vol met wier en dat vraagt om wat aanpassingen in de visserij. Ben je benieuwd hoe dit wordt aangepakt en of er karper wordt gevangen? Kijk dan snel de video!

In de video werd gebruik gemaakt van de partikels en boilies van: https://www.tijgernotenkopen.nl/
In de video werd gebruikt gemaakt van de spullen van:
https://ridgemonkey.co.uk/nl/
#DWFishingteam #Karpervissen #Vissen

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van DWfishingteam, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 89 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen Met De Ronnie-Rig | Succesvolle Voorjaarsessie 2021 appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen Met De Ronnie-Rig | Succesvolle Voorjaarsessie 2021
Getagd op: