Yooo beste kijkers,

Hierbij een extra lange DWFishingteam video van een 2-daagse sessie van Daniel en Tjitte! In deze sessie worden maarliefst 3 wateren bevist en overal wordt er goed gevangen!

Bezoek ook zeker eens de website www.dwfishingteam.nl voor een mooie hoodie, polo, pet of vissershoedje zodat jij ook geluk krijgt aan de waterkant!

Volgende week gaan we een buitenlandse vistrip doen, er komen nog 2 delen Frankrijkvideo’s aan en er is een oppervlaktevideo in de maak! Kortom ABONNEER op ons kanaal voor deze zomer vol met ZIEKE content!

#karpervissen #vissen #DWFishingteam

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van DWfishingteam, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 108 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post GROOTSTE KARPER VAN 2021 – Karpervissen In De Zomer In Nederland appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

GROOTSTE KARPER VAN 2021 – Karpervissen In De Zomer In Nederland
Getagd op: