Barbret Lake

Een water voor echt de hele familie met alles er op en eraan. Kate en Chris hebben gekozen voor een concept waar voor de hele familie wat te doen is op een heerlijk terrein.

We zullen zo eens door de molelijkheden heen lopen maar eerst willen we niet onvermeld laten dat Kate En Chris (Engelstalig) op het terrein wonen en aanwezig zijn voor alle soorten van advies.

Als u binnenkomt (het hele terrein is omzoomt, dan ziet u rechts gelijk het kleine intieme water wat er mooi bij ligt. Het water is niet groot maar er zitten wel een paar echte kanjers tussen. Hou er wel rekening mee dat deze grote vissen slim zijn en dat ze één mischien twee keer per jaar op de kant komen.

Aan de waterkant staat een blokhut, we dachten een klein hutje, maar dat valt reuze mee. Er zijn twee slaapkamers voor in totaal vier personen hier (let op er komen nog veel meer slaapplekken langs zometeen). De blokhut heeft verder Televisie, een keuken en een badkamer met toilet. Je doet de deuren open zet je hengels op de vlonder en je kan (als je dat wil) vissen vanuit de blokhut.

Maar er is veel meer

Aan de achterkant van de blokhut is nog een veel grotere badkamer voor als u bijvoorbeeld in de caravan slaapt (2 personen), of slaapt u liever in de Glamping? De glampingtent staat een beetje achteraf en is romantisch ingericht. Aan de zijkant heeft de glamping een houten schuurtje waar gekookt kan worden en er is een ontbijttafel voor 2 personen. Een BBQ met een zitje maakt dit gezellige plekje compleet?

Voor de kinderen

Ook voor de kinderen is dit een geweldig paradijsje, er is een speeltuintje met ook nog wat te klimmen. Een caravan ingericht om te hangen, knutselen en spelletjes te doen. En natuurlijk mag het boven de grondse zwembad niet ontbreken. Hier is ook het zonneterras, de grote bbq plek en een plek om in de avond een kampvuurtje te maken.

Naast dit alles is er nog een overdekt terras boven het water, een pooltafel, tafeltennis en dartbord.

Indien u via Fransekarpers barbret boekt is dit alles voor een week voor U met uw gezelschap, dus opa/oma, broers/zus, neef/nicht of gewoon een bevriend stel. De prijs blijft hetzelfde en kunnen mee!

The post Een echt familie water op Fransekarpers first appeared on karper-krant.

Source: De karper krant

Een echt familie water op Fransekarpers
Getagd op:
%d bloggers liken dit: