Bootvissen op een van de mooiste rivieren in Frankrijk, de Lot. Een magische rivier waar mijn karper hart sneller van gaat kloppen. Voor de derde keer reizen wij met boot en al af naar het zuiden, daar waar wij vorig jaar eerder weg moesten vanwege de corona restricties. Eind oktober 2020 vingen wij in vijf dagen vissen veertien karpers, waaronder een gigant van over de 20 kilo! De stek de laatste dag erg goed, en plots ging alles in lockdown. Er moest revanche komen, we moesten terug op korte termijn en dat hebben we gedaan.

Eind mei 2021 zijn Rik en ik opnieuw naar hetzelfde stuwstuk gegaan en het werd een trip om NOOIT MEER te vergeten. Ik hoop dat jullie genieten van deze film, doe dan zeker een duimpje omhoog, vergeet niet te ABONEREN en laat een toffe reactie achter, dat helpt mij enorm! Veel kijkplezier in deze vijf kwartier durende DROOMSESSIE!

#karpervissen #frankrijkvideo #bootvissen

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 11 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post KARPERVISSEN IN FRANKRIJK OP DE LOT – BESTE SESSIE OOIT! appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

KARPERVISSEN IN FRANKRIJK OP DE LOT – BESTE SESSIE OOIT!
Getagd op: