Ontspannen karpervissen? Nee… Dat zit er deze keer niet in voor Kevin Diederen. Want speciaal voor deze Kevin Vlogt hebben we een leuke challenge voor hem bedacht. Kevin krijgt namelijk 24 uur de tijd om de 1-2-3 BASIX Challenge te voltooien.

Voor deze challenge dient Kevin:

– Gebruik te maken van 1 montage bestaande uit de BASIX Leadclip Leaders en kant en klare onderlijnen.
– 2 verschillende aassoorten in te zetten. Hierbij moet 1 aassoort uit de supermarkt en de ander uit een hengelsportzaak komen.
– Op 3 wateren een karper vangen binnen 24 uur.

Naast dat Kevin met deze challenge een leuk vangst en eeuwige roem kan winnen hebben wij ook nog een leuke winactie voor onze subscribers. Check de video om te ontdekken hoe je kans maak op een BASIX onthaakmat en diverse end tackle items en blijf de Korda Social Media kanalen in de gaten houden om op 02-08 te ontdekken of jij de winnaar bent!

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 2 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen – Kevin Vlogt #13 : 1-2-3 BASIX Challenge appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen – Kevin Vlogt #13 : 1-2-3 BASIX Challenge
Getagd op: