Tijdens het karpervissen breng je vaak langere tijd door aan de waterkant. En ook dan moet er natuurlijk gegeten worden. Stonden er bij jou of je vismaat tot nu toe vooral pizza’s en andere afhaal of bezorg maaltijden op het menu? En is het tijd om ook je eigen kunsten voorbij een broodje hamburger te krijgen?

Marco Deckers combineert graag het vissen op karper met zijn andere hobby: het koken van lekker en ook nog eens gezond eten. En dat hoeft zeker aan de waterkant absoluut niet ingewikkeld zijn. Reden voor ons dus om hem eens te vragen naar tips over onder andere eten, het koelen van de benodigde spullen en koken als je aan het vissen bent. En als we dan toch bezig zijn laten we hem gelijk een maaltijd bereiden. Check dus zeker de video en deel hem met je vismaat zodat hij de volgende trip iets lekker voor je kan maken.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 5 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post Karpervissen Top Tips: Eten, koken & koelen aan de waterkant appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

Karpervissen Top Tips: Eten, koken & koelen aan de waterkant
Getagd op: