Beste kijkers, welkom bij deel 1 van onze 4 deel tellende Slovenië vis trip! We zijn net een weekje terug en zijn nog steeds in de wolken van onze geweldige trip. Wat hadden we het toch lekker! Hoe deel 1 begint met aardig wat pech krijgen we het ik verloop van de video’s steeds beter voor elkaar!

Wil je de andere delen niet missen? Abonneer dan even en doe een duimpje omhoog als je de film leuk vond. Weten wij ook weer waar we het voor doen.

Wij zijn een week later alweer bezig met een aantal nachten #KARPERVISSEN door Nederland, voor een van onze series. Binnenkort op #YOUTUBE !

Wat hadden we het lekker in #SLOVENIË !

Contact?
www.instagram.com/dwfishingteam
www.facebook.com/dwfishingteam
www.dwfishingteam.nl

Special thanks to:
www.tijgernotenkopen.nl
Ridgemonkey

KARPERVISSEN IN SLOVENIË 2021 DEEL 1

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van DWfishingteam, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 80 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.

The post KARPERVISSEN IN SLOVENIË 2021 | DEEL 1 | DWFISHINGTEAM appeared first on Carpfreakz.nl.Source: Carpfreakz

KARPERVISSEN IN SLOVENIË 2021 | DEEL 1 | DWFISHINGTEAM
Getagd op: